Speeddating Leuven 40-55 jaar, 30/05/2019

 28,00

Beleef een geweldige avond in de super gezellige Beer Capital in hartje Leuven. Wij voorzien alvast een fantastische groep mensen, lekkere drankjes en een toplocatie! We leren elkaar eerst allemaal wat beter kennen met een speeddate, hierna is er nog een gezellige drink. Schrijf je nu in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen
Categorie:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-05-30

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: The Capital, Grote Markt 14, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.net

Contacteer ons: +32 (0)494 65 17 48

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?