Speeddating Brussel 40-55 jaar (25/06/2019)

 28,00

Beleef een fantastische avond met geweldige groep mensen in de ongelofelijk gezellige en stijlvolle Vertigo in hartje Brussel. Wij ontvangen jou met een grote glimlach en presenteren jou een avond vol nieuwe ontmoetingen. Eerst is er een gezellige aperitief en daarna een speeddate waardoor je iedereen nog wat beter kan leren kennen. Hierna kunnen jullie nog allemaal gezellig napraten terwijl jullie genieten van een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-06-25

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Vertigo, Rollebeekstraat 7, 1000 Brussel

Meer info: info@daretodate.net

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?