Date Night @ Bowling Stones Antwerpen, 28-38 jaar (23/05/2019)

 24,00

Dare to Date en Bowling Stones slaan de handen in elkaar om jou een even fantastische als onvergetelijke avond te bezorgen. Wij brengen een geweldige groep singles samen en laten jullie allemaal met elkaar kennismaken door middel van een avondje bowlen.
Bij aankomst wordt je zoals altijd met een grote glimlach ontvangen door onze super sympathieke Dare to Date Host.
Hierna volgt er een aperitief waarbij je meteen een drankje krijgt. Dan is het natuurlijk tijd om jouw bowling skills te tonen en worden er verschillende (dream)teams gemaakt die het tegen elkaar opnemen.
Door het wisselen van de teams leer jij iedereen gegarandeerd wat beter kennen en kan je meteen zien of jouw potentiële match tegen zijn verlies kan!
Oh ja, voor de winnaars hebben we nog een verrassing…
Schrijf je nu in en je gaat gegarandeerd naar huis met een geweldige avond achter de rug!

(1 drankje + bowling inbegrepen)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-05-23

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bowling Stones, Noorderlaan 104A, 2000 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.net

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?